ehssan bukhary's FotoPage

By: ehssan bukhary hassan nawawi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]
Friday, 23-Jan-2009 15:41 Email | Share | | Bookmark
Warming UP!!!!

Naaaa Aku mmg mls gilew nak update photoblog. Gamba tu byk gak yg shoot, tp nak update tu payah skit, kemalasan yg membendung diri. Entry nih amik time December 2008 kalo tak silap (bersame2 rakan seprjuangan dr zaman mude2 dolu2), merupakan 'return from the silence' setelah memerap camera sekian lame (biase la org baru2 keje nih, tak tau nak adjust mase lg ), alhamdulillah camera sehat tak de rosak dek kulapok2 jht.



Across the green field, Palace of Justice.



Under The Urban Curve, Palace of Justice


The Backbone

Quote:
Thnks Am, ko mengerakkn aku dr di buai lena mlm


Monday, 28-Apr-2008 18:36 Email | Share | | Bookmark
After a long silence

New photos updated on deviant art n flickr:

1. The Twin


2. Car 6 Stop


hmm kadang terase camnak wat blog or webpage sendiri, tp hati ni mls la plak hahaha, tgk lah mayb time indutrial trainning nnt try la buat yg beta nye


Sunday, 6-Apr-2008 15:43 Email | Share | | Bookmark
self-potrait

hmmm.. skang nih tgh hangat cite psl sufiah, kat youtube pon da kua interview news of world ngan die, tak tau la ape nak kate. Papehal pon due date fyp makin dekat, lantak lah si sufiah tu nak jadi ape pon. Anyway ari tu ade la gak curik2 amik photo sat, buat hilang penin kepale, tak tau nak pegi mane, so amik self-potrait. Takde pape special technique pon yg aku pakai, cume letak corong kerta kaler itam kat muncung flash-lite tuk dpt kan center focus lite.yg len2 cume editing photo biase2 je.



another potrait foto of my brother, bria2 sgt nak shot tuk FS,
biase la remaje .



last word, jage lah diri masing2, jgn lupe asal usul kite


Tuesday, 12-Feb-2008 20:59 Email | Share | | Bookmark
jonker walk

all the photos here are took b4 'raye cina', hahaha lame eh.




















Thursday, 24-Jan-2008 14:09 Email | Share | | Bookmark
not a boyband

lame btul tak amik gamba, baru2 ni sbb da tak thn sangap, ajak mmbe2 shooting area pulau melaka tuk di upload dlm deviant art. most of the photo agak kurang memuaskan so trpakse edit ngan ps.

editing process: burn, color layer, higlight soften.

enjoy ~~























[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net